Yaz Sezonu
Hoşgeldiniz.Kayıt olursanız/giriş yaparsanız forumumuzdan daha fazla yararlanabilirsiniz.Sevgiler İyi Vakitler!...
Yaz Sezonu
Hoşgeldiniz.Kayıt olursanız/giriş yaparsanız forumumuzdan daha fazla yararlanabilirsiniz.Sevgiler İyi Vakitler!...
Yaz Sezonu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yaz Sezonu

Eğlencenin ve Bilginin Tek Adresi!

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

"EVLİ ERKEK ARADA BİR ALDATIR"HÜLYA AVŞAR

YazarMesaj
rabia
Moderatör
Moderatör
rabia

"EVLİ ERKEK ARADA BİR ALDATIR"HÜLYA AVŞAR Empty
MesajKonu: "EVLİ ERKEK ARADA BİR ALDATIR"HÜLYA AVŞAR   "EVLİ ERKEK ARADA BİR ALDATIR"HÜLYA AVŞAR Icon_minitimePaz Haz. 21, 2009 1:34 pm

"Aldatılma oyunu hoşuma gidiyor" diyen Avşar, "Ciddi ciddi aldatıldım. Ama tabi ki, aldatılma sebebi ne? Güzel olmadığım için mi, kadın olmadığım için mi? Hayır, belki karşılıklı sıkılmak" dedi.

Kadınların aldatmak konusunda erkeklerden daha beter olduğunu da sözlerine ekleyen Avşar, "Sanmayın ki, sadece siz yapıyorsunuz bu işleri. Kocasını aldatmasa bile onun o noktaya geleceğini en azından hissediyor. Onu o noktada ya tutuyor ya bırakıyor. Kadın o noktada istediği gibi oynuyor.

Biraz da kadın da sıkıldıysa bu işten, hele ki işi olan, para kazanan bir kadınsa, ipin ucunu bırakıyorsun tabi. Sonunda kadın aldatılmış olarak kalıyor olabilir. Bu beni hiç rahatsız etmiyor. Ayrıca aldatılabilirim de. Belki bu beni kamçılayan da bir şeydir" dedi.

"EVLİ ERKEK ARADA BİR ALDATIR"HÜLYA AVŞAR
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» hülya avşara 1 yıl hapis!
» PEMBE MAYOLU ""CEMİL İPEKÇİ""
» "ÖPÜŞTÜM DİYE DİŞLERİMİ SÖKTÜ"GÖNÜL YAZAR
» çagla şimşek"okuldakiler sihir yapmamı istiyor"
» "Asi"gibi inatçıyım