Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mesleki Beceri Geliştirme ve Eğitim-öğretim Kursları (Kaymek) Merkezi Kurslarına Giden Kursiyerler, 21 Haziran Babalar Günü'nde Huzurevi'nde Kalan Babaları Unutmadı. Kursiyerler, Yaşlıları Ziyaret Ederek Babalar Gününü Kutladılar.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mesleki Beceri Geliştirme ve Eğitim-Öğretim Kursları (KAYMEK) merkezi kurslarına giden kursiyerler, 21 Haziran Babalar Günü'nde Huzurevi'nde kalan babaları unutmadı. Kursiyerler, yaşlıları ziyaret ederek babalar gününü kutladılar.
KAYMEK'te hasta ve yaşlı bakımı kursunda eğitim gören 31 kursiyer Babalar Günü dolayısıyla huzurevini ziyaret ederek, huzurevinde kalan yaşlıların babalar gününü kutladı. BEF Müdürü Canan Hançerlioğlu, yaptığı açıklamada, kursiyerlerin eğitim aldığı bölümde, alınan eğitimi pratiğe dönüştürmek gerektiğini kaydetti. Hançerlioğlu, iki hafta sürecek pratik eğitimde, huzurevinde kalan yaşlıların hem gönüllerini aldıklarını hem de oradaki babaların babalar gününü kutladıklarını ifade etti. Huzurevinde kalan yaşlılar da bu anlamlı ziyaretten memnun kaldıklarını dile getirdiler.