Yaz Sezonu
Hoşgeldiniz.Kayıt olursanız/giriş yaparsanız forumumuzdan daha fazla yararlanabilirsiniz.Sevgiler İyi Vakitler!...
Yaz Sezonu
Hoşgeldiniz.Kayıt olursanız/giriş yaparsanız forumumuzdan daha fazla yararlanabilirsiniz.Sevgiler İyi Vakitler!...
Yaz Sezonu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yaz Sezonu

Eğlencenin ve Bilginin Tek Adresi!

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

kayıp prenses"nil"

2 posters
YazarMesaj
rabia
Moderatör
Moderatör
rabia

kayıp prenses"nil" Empty
MesajKonu: kayıp prenses"nil"   kayıp prenses"nil" Icon_minitimePaz Haz. 21, 2009 6:08 pm

kayıp prenses"nil" 2D258C01B46FA943AF4267B8r
'Kayıp Prenses'te 'entrikacı' kız Nil'i oynayan Ceren Balıkçıoğlu kamera karşısına geçtiği anda, uzun yıllar eğitim almış ve oyunculuk yapmışcasına rolünün hakkını veriyor.

* Bahçelievler Kumport İlköğretim Okulu'nda okuyorum. 9 yaşındayım. Daha önce Algida reklamında oynadım.

* Kötü bir kızı oynuyorum diye herkes üstüme geliyor. İnternetteki bazı forumlara baktım. Bazı kızlar benim için 'gıcık', 'uyuz' diye yazmışlar. Ama yönetmenimiz bizi bunlar olacak üzülmeyin diye uyarmıştı.

* Sokakta bazen durdurup 'Sen dizide mi oynuyorsun?' diyorlar. İmza istiyorlar. Bir çocuk için bu küçük yaşta böyle tepkiler almak çok güzel bir şey.

* Duru'yu canlandıran Çağla ile tanışmadan önce iyi bir kız olduğunu anlamıştım. Ama dizide kötü davranmak zorundayım.
¢otton¢andy
Admin
Admin
¢otton¢andy

kayıp prenses"nil" Empty
MesajKonu: :)   kayıp prenses"nil" Icon_minitimePaz Haz. 21, 2009 8:21 pm

evet ya bencede nu kız rolünün hakkını fazlasıyla veriyor.
http://yazsezonu.yetkinforum.com
rabia
Moderatör
Moderatör
rabia

kayıp prenses"nil" Empty
MesajKonu: KISSSSSSSSSS   kayıp prenses"nil" Icon_minitimePaz Haz. 21, 2009 10:06 pm

HAFİZE BURDAMISINN

kayıp prenses"nil"
1 sayfadaki 1 sayfası