Yaz Sezonu
Hoşgeldiniz.Kayıt olursanız/giriş yaparsanız forumumuzdan daha fazla yararlanabilirsiniz.Sevgiler İyi Vakitler!...
Yaz Sezonu
Hoşgeldiniz.Kayıt olursanız/giriş yaparsanız forumumuzdan daha fazla yararlanabilirsiniz.Sevgiler İyi Vakitler!...
Yaz Sezonu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yaz Sezonu

Eğlencenin ve Bilginin Tek Adresi!

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

GRUBUN EN İYİ SESLİSİ CEMRE Mİ?

YazarMesaj
rabia
Moderatör
Moderatör
rabia

GRUBUN EN İYİ SESLİSİ CEMRE Mİ? Empty
MesajKonu: GRUBUN EN İYİ SESLİSİ CEMRE Mİ?   GRUBUN EN İYİ SESLİSİ CEMRE Mİ? Icon_minitimePtsi Haz. 29, 2009 8:34 pm

GRUBUN EN İYİ SESLİSİ CEMRE Mİ? Yeni

Cemre
Soru : Gruptaki sesler nasıl ?
Cemre: Ben grupta en çok Gülçin‘in sesini beğeniyorum hatta biz ilk okuldayken bir ses yarışması yapmıştık Gülçin bizi bayağı bir farkla yenmişti o zaman Gülçin çok sevinmişti sonra Eren’in sesi hoşuma gidiyor yani Gülçin’den sonra bence kızlara katılmıyorum Eren’in sesi çok güzel bence yani sesini değerlendiriyor tamam biraz yumuşak sesi var ama güzel şarkılar söylüyor hakkını yememek lazım sonra kendim ile Yasemin’in sesini beğeniyorum Gülçin’in dediği gibi Yasemin süper rock şarkılar söylüyor yani kendi sesimide çok seviyorum sesim benim için çok önemli benim geleceğim sesimin sayesinde oluştu

GRUBUN EN İYİ SESLİSİ CEMRE Mİ?
1 sayfadaki 1 sayfası