Yaz Sezonu
Hoşgeldiniz.Kayıt olursanız/giriş yaparsanız forumumuzdan daha fazla yararlanabilirsiniz.Sevgiler İyi Vakitler!...
Yaz Sezonu
Hoşgeldiniz.Kayıt olursanız/giriş yaparsanız forumumuzdan daha fazla yararlanabilirsiniz.Sevgiler İyi Vakitler!...
Yaz Sezonu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yaz Sezonu

Eğlencenin ve Bilginin Tek Adresi!

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

İşte Bu Benim!

YazarMesaj
¢otton¢andy
Admin
Admin
¢otton¢andy

İşte Bu Benim! Empty
MesajKonu: İşte Bu Benim!   İşte Bu Benim! Icon_minitimeSalı Haz. 09, 2009 5:51 pm

Merhaba Ben Hafize.
17.03.1996 Kayseri doğumluyum.13 yaşındayım ve 8.sınıfa geçtim.Yaşıtlarıma göre boyum ve kilom normal,kahverengi gözlüyüm,kirli sarı renkte saçlarım var,kumral tenliyimEn büyük idealim Doktor olmak.Hobilerim blog ve forum açmak,yazı yazmak,yorum onaylamak,forumumla ilgilenmek,kitap okumak,test çözmek ve psp de çalışmalar yapmak....Okuldaki performansım iyi.Dershaneye gitmiyorum.Yetenekli olduğum konular Matematik,Yabancı Dil,Biyoloji Konuları(Fen),Resim,Bilgisayar...En sevmediğim dersler Sosyal Bilgiler(Başarılıyım ama sevmiyorum nedense!)Müzik(Sesim bazı şarkılara hiç uymuyor bu nedenle) Diğer tüm dersleri seviyorum.Okuldaki lakabım "Fosikül"dür.Çünkü çok test çözerim.Arkadaşlarım ve öğretmenlerim tarafından çok sevilirim.Neyse benden bu kadar.Gerisi size kalmış.... Wink
http://yazsezonu.yetkinforum.com

İşte Bu Benim!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İşte Size Avatarlar